Açıklama

H20 ahşap kirişlerini kullanarak oluşturulan perde kalıplarına; tamamen Neru Kalıp Sistemleri  tarafından geliştirilerek uygulamaya sokulan, kullanımı, taşınması, iş bitiminde saklanması son derecede kolay olan Vinç ile tırmanır perde kalıpları  kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. Kullanımı kolay üniversal tasarımı büyük beğeni gören şantiyelerden gelen geri dönüşlerle mükemmel neticeler aldığımız bu Vinç ile tırmanır kalıp sistemi  hızlı ve yüksek perdeli yapılarda şantiyelerdeki işçiliği minimuma indirmek için tasarlanıp üretilmiştir.

Kalıbı şakule getirmek ve kalıp yüzey temizliği basit birkaç hareketle gerçekleştirilmektedir. Ayrıca kalıp tırmandırılmasında kullanılan beton içi ankrajları da firmamız  kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. Plywood yüzeyin sağladığı muntazamlık ve kalıbın arkasındaki desteklerin dayanıklılığı, geriye doğru ve düşeyde her türlü ayarın yapılabildiği Vinçle tırmanır kalıp sistemi beton işçiliğinin kusursuzluğu ile düzgün, milimetrik hassasiyete ulaşmış beton  perdeler dökülmesine olanak sağlamaktadır.

PDF Katalog
Montaj Aşamaları

REFERANS PROJELER

BİLGİ REHBERİ

H20 perde kalıbı nedir?

H20 Perde Kalıp sistemi, beton gören yüzeylerde kullanılan plywood ve destek olarak kullanılan ahşap kirişlerin kombinasyonundan oluşan bir kalıp sistemidir. Plywood, H20 ahşap kirişler,yatay takviye elemanı kuşaklar,payandalar ve kalıbın karşılıklı tutulmasını sağlayan tij elemanları olmak üzere 5 ana elemandan oluşmaktadır.  Çok basit parçalardan oluşan bu perde kalıp sistemi, hem inşaat sahasında verdiği randıman hem de sağladığı kullanım kolaylığı ile tercih edilmektedir. Bir vinç yardımı ile taşınılıp yer değiştirilen bu kalıp sistemi büyük yüzeyleri bir parçada oluşturmamızı sağladığı için çok düzgün beton yüzeyleri elde etmemize olanak vermektedir. Ölçü çeşitliliğinin fazla olması farklı projelerde ve ölçülerde kullanılmasına olanak sağlamaktadır. H20 Perde Kalıp Sistemi, özellikle alışveriş merkezleri,kapalı otoparklar,hastaneler, okullar,iş yerleri, konutlar, fabrikalar, köprüler, hava alanları, metro istasyonları ve bunlara benzer ölçü çeşitliliği olan tüm yapılarda son derece kullanışlı ve ekonomik olması sebebiyle tercih edilmektedir.

NERU H20 perde kalıplarının, kurulumunun kolay olması,kalıp yüzeyi bozulmadan çok fazla tekrar imkanı vermesi ve buna bağlı olarak ekonomik açıdan uygun olmasıyla inşaat alanında tercih edilmektedir.

HIZLI İLETİŞİM FORMU

    Neru Kalıp